Project Description

Webáruház és raktárkészlet kezelő rendszer bevezetése

Projekt: Shoprenter alapú webáruház és raktárkészlet kezelő rendszer bevezetése a piackutatástól az átadáson át az üzemeltetésig.

A Játék Hotel webáruházban szinten minden feladatot egy kis csapattal végeztünk el az irányításommal. A webshopot az alapoktól terveztük meg, amihez a kiindulási pont a Shoprenter bérelhető webáruház volt, amihez a legmegfelelőbb ERP rendszert kerestük, így jutott a döntés a Tharanis ERP-re, ami minden igényt kielégített: web alapú, webáruházi folyamatokra felépített, számlázás, raktározás, elektronikus kiszedés, automatizmusok, elemzési lehetőségek és a pénzügyi eredmények lekövetése is megoldható.

Webáruház kialakítása: A Játék Hotel webáruház az alapoktól indult: színek, logó, arculat elkészítése után kezdett bele a fejlesztő csapat a Shoprenter Los Angeles sablon átalakításába, melyet teljesen egyedileg személyre szabtak igényeink szerint, egyedi ikonok készült minden kategóriához, különböző grafikai elemeket rajzoltak és próbáltuk egységessé tenné az automata leveleket is a webshopban.

Rendszer kialakítása: A webáruház alapja a Tharanis ERP, melynek beállítását és beüzemelését is végeztem. A raktári polcozás bekerülése után a raktár polc-rendszer és elnevezés logikája is a munkám volt, majd a tárhelyes kiszedés és tárolási feladatok következtek. Az utolsó simítás az elektronikus kiszedés bevezetése volt, mely egy vonalkód-olvasóval (scanner) működött és az alapja az EAN kódos kiszedés. A rendszer hibamentes kiszedés biztosít, de természetesen ehhez a termékeknek minden esetben egyedi EAN azonosítóval kell rendelkezniük.

Termékfeltöltés: A webáruházba irányításommal felkerült néhány hónap alatt 3000 termék, melynek áruátvételét és a bevezetés folyamatát is egyedileg alakítottuk ki. A termékfeltöltés teljes mértékben SEO- és felhasználó barát szemszögből készítettük elő, hogy a webshop keresője és szűrője is megfelelően működjön: egyedi terméknév, SEO barát URL kód, kategorizálás, paraméterek feltöltése, termékleírások, kategória leírások, kép file név elnevezések és egyéb SEO beállítások. A termékfeltöltés tömegesen történt, melyhez egy hatalmas adatbázist készítettem, ami megfelelő alapja volt a gyors feltöltéshez és esetleges módosításokhoz és a folyamatok ellenőrzéséhez is.

Játék Hotel Shoprenter Webáruház: https://www.jatekhotel.hu

Projekt részei:

 • Játék Hotel Webáruház bevezetése: igényfelmérés, tervezés, dokumentáció írás, fejlesztések vezénylése és kapcsolattartás, beüzemelés, üzemeltetés
 • Tharanis Webáruház ERP rendszer összekötés és beállítások, üzemeltetés lépésről-lépésre
 • Piackutatás, konkurencia kutatás és elemzés
 • SEO alapú webáruház funkciók tervezése
 • Shoprenter webáruház motor és rendszer teljes körű lehetőség kihasználása
 • Alapvető beállítások elvégzése és a webshop teljes körű átadása, majd üzemeltetése
 • Arculat, logó, design, grafikai munkák managelése az ügyfél és a kivitelező partnerek között
 • Szövegírás, automata levelek és menüpontok megfogalmazása, termékleírás készítése
 • Automata levelek átalakítása és szövegeinek megfogalmazása, Optimonk rendszer bevezetése
 • Webshop összekötések: Tharanis ERP, Mailchimp, Google Analytics, Ads, Search Console, Facebook, Optimonk, Rapid Search, OTP Simple Pay
 • Üzemeltetésben való részvétel: marketing tervezés, rendszer fejlesztés és automatizációk, marketing irányítása, kiszervezett szolgáltatókkal kapcsolattartás
 • kiszervezett szolgáltatások: Online marketing – ügynökség, SEO ügynökség
 • Projekt indulása: 2020. nyár
 • Webshop indulása: 2020. október
TÍPUS

Webáruház és ERP rendszer bevezetése

PROJEKT ELEMEK

Webshop, design, felépítés, szöveg, struktúra, design, tartalom, linkek, teljeskörű szolgáltatás

Többi projekt

Egyeztessünk időpontot
Gondolatok, melyek mentén élem az életem és dolgozom

“Ne félj a kudarctól. Ez az egyetlen út vezet a sikerhez.” 

LeBron James - kosárlabdázó

„Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra.” 

Charles Darwin - Természettudós

“If you don’t listen to your customer, someone else will.”

Sam Walton - Wal-Mart Stores Inc. alapítója